Események

E menüpontban tájékozódhat a projekttel kapcsolatos eseményekről.


Lakossági fórumok 2018 júniusában


2018 június 25-én és 27-én újabb lakossági fórumokra került sor a projekt kapcsán. Június 25-én, hétfőn Szajolban várták a projekt munkatársai az érdeklődőket, 27-én, szerdán pedig Szolnok Szandaszőlős városrészében. Így Lovas Attila Igazgató Úr köszöntője után előadást tartott Fazekas Helga osztályvezető-helyettes és Ficzere András főerdész is. Az események meghívói a települések neveire kattintva érhetők el.
Szajol
Szolnok

Lakossági fórum Kiskörén - 2017.12.18.


2017. december 18-án került sor a projekthez köthető első lakossági fórumra, amelyen a KÖTIVIZIG munkatársai (Fejes Lőrinc szakaszmérnök, Fazekas Helga osztályvezető-helyettes és Ficzere András főerdész) tájékoztatták az érdeklődöket a beruházás szükségességéről, céljairól, valamint a munkálatok jelenlegi állásáról. Az esemény meghívója ide kattintva érhető el.

Árvízvédelmi konferencia Szolnokon - 2018.11.15.


2018. november 15-én került sor a projekthez köthető első árvízvédelmi konferenciára, amelyen a meghívott előadók tájékoztatták a meghívottakat és a sajtó képviselőit a beruházás szükségességéről, céljairól, valamint a munkálatok jelenlegi állásáról. Az eseménről a Szolnok TV készített riportot, amely ide kattintva érhető el.

Sajtónyilvános projektbemutató Nagykörűben - 2018.09.06.


2018. szeptember 6-án került sor a projekthez köthető első sajtónyilvános projektbemutatóra és bejárásra, amelyen Lovas Attila Igazgató Úr köszöntője után, Fazekas Helga Árvízvédelmi-szakágazat Vezető Asszony tájékoztatta a meghívottakat és a sajtó képviselőit a beruházás szükségességéről, céljairól, valamint a munkálatok jelenlegi állásáról. Az esemény kapcsán kiadott sajtóközlemény ide kattintva érhető el.

Nyitórendezvény Kiskörén - 2018.05.03.


2018. május 3-án került sor a projekt ünnepélyes nyitórendezvényére, amelyen Takács Attila, Kisköre alpolgármestere köszöntette a meghívottakat, majd Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója mutatta be a projekt részleteit a meghívottak, érdeklődők és a sajtó megjelent képviselői számára. Végül, de nem utolsósorban Magyar Csaba, a kivitelezést végző KÖTIVIÉP B' Kft. projektvezetője ismertette a a beruházás munkálataiért felelős szakembergárdát és magát a vállalatot. Az esemény kapcsán kiadott sajtóközlemény ide kattintva érhető el.